+ Bestil katalog

Eksteriør

De udvendige materialer er alle overflader som ses på udvendig side af huset, dvs. fundament, facadebeklædning, tagdækning, døre, vinduer og terrasser.

Punktfundament
Mønhusets standard fundering er punktfundament. Vi mener, at punktfundamentet passer arkitektonisk godt til huset. Det får lethed og synes at ”svæve” over jorden. På fugtige grunde ser vi også punktfundamenterne som en stor fordel, da de hæver huset over terrænet.
Randfundament
Der kan være flere årsager til at vælge randfundament - eller støbt sokkel. Nogle føler sig mere trygge med randfundament og nogle er tvunget af kravene til energiramme i bygningsreglementet. Det gælder f.eks. når vi bygger Mønhuset som helårshus.
Facadebeklædning
Facadebeklædningen på vores huse er gran. Vi har valgt gran pga. grans gode egenskaber med en lukket træcellestruktur, som giver en lang levetid. Husene leveres også med sorte facadebrædder, der er behandlet på fabrik. De bliver grundet med linolie, inden de males med en kvalitetsmaling.
Døre & vinduer Mønhusets standard vinduer er DVV godkendte trævinduer med 2-lags energiglas i enten sort eller hvid og i god dansk kvalitet. Vi synes særlig godt om det sorte vindue til en sort beklædning, som giver en ensartet og harmonisk facade. Vinduer og døre kan leveres i flere forskellige typer: Mahogni, Kebony, træ/alu eller med 3-lags lavenergiruder. Ved f.eks. 3-lags døre og vinduer undgår man kuldenedfald på gulvet ved de store vinduer og sparer ca. 30% på energitabet igennem vinduer og døre. Der kan desuden indarbejdes skydedøre og foldedøre i Mønhusets planløsning.

Interiør & inventar

Interiør er alle overflader som ses på indvendig side af huset dvs. gulve, vægbeklædning og fliser på gulv og væg i badeværelse. Inventaret omhandler køkkenets skabe, bordplader, håndvaske, vandhane og hvidevarer. I badeværelset omhandler det evt. skab, håndvask,

Vægbeklædning
Til et træhus synes vi, at den indvendige beklædning skal udføres i træ. Vægbeklædningen er hvidmalede profilbrædder. Vi har valgt et profil, hvor brædderne sidder tæt op imod hinanden, ligesom gulvbrædder. Dette gør, at man oplever væggen som en glat, ensartet og rolig overflade.
Gulv
Mønhusets fyrretræsgulve stammer fra Lapland i Sverige. Herved sikrer vi et godt og solidt gulv, da træerne i disse områder har en meget lav årlig tilvækst. Lud og olie behandling kan tilkøbes. Gulvene er behandlet fra fabrik, hvilket betyder, at luden og olien når dybere ned, da træet er mest modtageligt efter det er blevet skåret.
Køkken
Vores låger er af typen KP Mono fra HTH. Vi har valgt netop denne type, da det er en ren og rolig låge, som er lavet i MDF og herefter er hvidlakeret. Vi bruger et diskret bøjlegreb, som ikke skaber for meget uro. Vi har desuden valgt HTH's køkkener da de er indeklimamærket. Standard bordplade er en højtrykslaminat i hvid eller sort.
Individuelt køkken
Hvis du ønsker at sætte dit eget præg på køkkenets udseende, er det muligt at få køkkenet tilpasset til lige netop dine ønsker og behov. Vores dygtige indretningsarkitekt hjælper gerne med at få sammensat og indarbejdet det helt rigtige køkken til dig i dit nye Mønhus.

Kontakt

Vil du vide mere om Mønhuset er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

#mønhuset

En stor beslutning kræver en stor skærm. For bedste brugeroplevelse besøg hjemmesiden på desktop.

Fortsæt »