+ Bestil katalog
Alle
Gårdhuse
Længehuse
Vinkelhuse

Forløb

1. Tilbud
Inden tilbudet udarbejdes inviteres der til fremvisning af et Mønhus . I tilbuddet får kunden et komplet økonomisk overblik over projektets omfang med tilvalg, byggemodning, m.v.
2. Kontrakt
Når kunden og Mønhuset er enige om indholdet i kontrakten udarbejdes og underskrives de endelige kontraktpapirer, og projektafklaring kan begynde.
3. Projektafklaring
Placering på grund gøres endeligt. Tilpasning af rum, og materialer gennemgås sammen med kunden og eventuelle tilretninger vil foretages i denne fase.
4. Myndighedsansøgning
Mønhuset indsender tegninger og papirer baseret på projektafklaringen til kommunen. Behandlingstiden varierer fra kommune til kommune.
5. Klargøring til byggeri
Projektet bliver klargjort til byggeri med tegninger, beskrivelser, lister m.m. som håndværkerne har brug for. Tilretninger fra kommunen tilrettes i denne fase.
6. Byggeperiode
Huset opføres med løbende tilsyn og kvalitetskontrol af byggeriet. Her kan der evt. holdes et informerende og opklarende møde med kunden.
7. Aflevering
Afleveringsforretning med kunde og Mønhuset afholdes. Ved eventuelle fejl og mangler udbedres disse efterfølgende hurtigst muligt.
8. 1-års gennemgang
1 år efter afleveringen gennemgåes huset for fejl og mangler af kunden og Mønhuset. Ved eventuelle fejl og mangler udbedres disse efterfølgende hurtigst muligt.

Kontakt

Vil du vide mere om Mønhuset er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

#mønhuset

En stor beslutning kræver en stor skærm. For bedste brugeroplevelse besøg hjemmesiden på desktop.

Fortsæt »